vineri, 24 august 2012

Doua Sute

Poate ca unii dintre voi au mai citit aceasta postare. Modificarile din ultima vreme au schimbat un pic ordinea pe aici, astfel incat aceasta postare a necesitat republicarea. Nu stiu daca ati observat noile pagini: despre mine si widget-ul cu fotografii de pe Flickr, iar prefata, ca si cele doua pagini deja mentionate, poate primi comentarii. Citatul Zilei a primit o "casa" noua, multumesc tuturor celor care au participat pana acum la aceasta rubrica, comentariile lor se regasesc pe blogul nou. Motivul acestei relocari a fost supra-aglomerarea acestui blog. Sper sa urmariti cu acelasi interes ca si pana acum rubrica.
Iata-ma ajuns la postarea cu numarul 200 pe acest blog. Nu as fi crezut ca va ajunge atat de departe, la un an si noua luni de la inceputul lui timid, pe care nu cred ca si-l aminteste cineva dintre cei care il citesc astazi.
A fost o perioada indelungata cu probleme pe masura. Uneori am absentat, motivat sau nu, drept pentru care vreau sa le multumesc celor care au avut rabdare cu mine si au asteptat mereu sa scriu. Uneori am avut dificultati de ordin tehnic si pentru scurte perioade s-au schimbat unele lucruri pe aici, dar am incercat de fiecare data sa revin la stilul initial si sa elimin cat mai mult din eventualele confuzii. Am avut si mici conflicte cu alti utilizatori de blog pe aici, dar din fericire toate par sa fi trecut si sa fie liniste, cel putin momentan.
Vreau sa va multumesc tuturor celor care cititi aceste randuri, celor care cititi articolele de pe acest blog, celor care va exprimati opiniile in legatura cu ceea ce scriu, celor care m-au sustinut si ma sustin inca, celor care m-au criticat si m-au ajutat sa descopar din greseli sau defecte. Va multumesc si voua, celor care vizitati blogul pentru prima data sau l-ati descoperit de curand. Dar totodata va invit pe toti, absolut toti, sa continuati sa cititi articolele de pe acest blog si mai ales sa va exprimati opiniile despre ele. Nimic nu conteaza mai mult decat sa vad ca am atins cititorii intr-un fel sau altul. Sper ca a fost o lectura placuta si va astept sa (re)veniti si la Citatul Zilei si la postarea anterioara! Pana atunci, sa ne citim cu bine!

9 comentarii: