marți, 1 mai 2012

File de Jurnal

29 martie

Astazi am vizitat un prieten vechi – padurea. Imi era atat de dor de linistea ei, de frunzele care fosnesc sub pasii apasati, de ramurile ce se unduiesc in bataia vantului si se scalda in razele soarelui. Mirifica experienta, sper sa o repet curand!

30 martie

Dupa ziua superba de ieri, am adormit cu ganduri multe, dar visele mele au fost din nou pustii. M-am trezit tarziu si nici pana acum, la apus, nu am reusit sa fac ceva. Nu mi-a lipsit ambitia, mi-a lipsit doar energia.

3 aprilie

Nu am mai scris de doua zile. Nu as fi scris nici acum, dar ma simteam singur. Cred ca imi pierd orice speranta la fericire...

7 aprilie

M-am decis: renunt la jurnal. Nu am nevoie de si mai multe amintiri decat am deja. Recitind pagini vechi mi-am adus aminte de multe istorii pe care timpul le facuse uitate in mintea mea. Am rupt toate paginile pana aici si le-am aruncat pe foc. Poate asa nu isi va mai aminti nimeni de mine, nici macar eu.

14 aprilie

Azi am vazut o scena pe care nu credeam ca o voi mai vedea vreodata. Dar nu are rost sa scriu AICI. Ma plimb intre ganduri si nu gasesc refugiu. Voiam sa renunt la acest jurnal, dar ce prieteni mai am, cu exceptia lui?

21 aprilie

Inca o zi in care am pierdut timpul admirand ploaia. Teribila reprezentatie a naturii, furtuna. Credeam ca se va rupe ceva, ca se va distruge, ca se va demola... s-a demolat doar inca un pic din sufletul meu. Inca un pic si poate va dispare totul, sa nu mai fiu nici eu...

29 aprilie

Maine vreau sa dispar. Vreau sa nu mai exist. Sa nu mai stiu ca am fost, ca am trait. Sa nu mai stiu ca am fost dezamagit si am dezamagit, la randul meu. Nu ma va cauta nimeni, sunt sigur, nu are cine sa imi simta lipsa. Dar as vrea sa nu fiu un exemplu pentru altii, daca totusi m-ar gasi cineva. Oare cati mai sunt in situatia mea? As vorbi cu cineva, as spune povestea mea oricui, dar numai sticla ma asculta. Iar eu sunt beat si ea e muta...

10 comentarii:

  1. Mircea Eliade in persoana ! Fara DAR si POATE :)) ii regasesc stilul.Trist dar..nice.Si-mi place noul design :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred, poate faci tu vreo confuzie. Mircea Eliade era altfel. Eu ma aseman cu altcineva si mi s-a mai spus, deci nu Mircea Eliade. Si ma bucur ca iti place noul design.

      Ștergere
  2. Uh stiu momentele cand as vorbi cu oricine si as povesti orice , sunt asa de explozive!
    Eu te-as asculta ..
    Frumos..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E trist ca stii momente de genul, ar trebui sa te poti confesa cuiva. Multumesc, si eu te-as asculta :)

      Ștergere
  3. si eu uneori ma simt singura si as vrea sa ma asculte cineva, si ar avea cine pentru ca sunt multi curiosi, dar dintre ei cui i-ar pasa cu adevarat?!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca faci o confuzie: asculti pe cineva cand iti pasa, nu cand esti curios. Cand esti curios vrei doar sa afli, nu sa asculti.

      Ștergere
    2. da dar unii se fac ca le pasa, cand defapt sunt doar curiosi

      Ștergere
    3. Ar trebui sa stii sa faci diferenta :)

      Ștergere
  4. Ma regasesc in aceasta postare. Vine o zi cand iti dai seama ca esti singur pe lume si ca nimeni nu-ti vrea binele

    RăspundețiȘtergere