vineri, 4 mai 2012

O Zi de Vara

Calatori prin lumea gandurilor suntem cu totii, in fiecare clipa. Si daca linistea este mai tulburatoare decat cea mai puternica tornada, cateodata totul este doar mult zgomot pentru nimic. Cineva are un plan, cineva are un regret, cineva are o amintire, cineva are un monolog si asa mai departe. Conditiile nu sunt mereu dintre cele mai bune, dar calatorii sunt obligati sa isi continue itinerariul.
Prin lumea sentimentelor insa nu este nimeni calator. Toti sunt prizonieri. Sa nu ai sentimente nu inseamna  nimic pentru tine, dar poate distruge persoanele care au sentimente pentru tine. Asa cum te poate distruge pe tine sa ai sentimente pentru o persoana care nu simte nimic pentru tine. Iar sentimentele nu pot fi controlate. Sunt ca un vulcan care erupe violent de fiecare data cand mica noastra lume se cutremura din cauza unei persoane.
Dar cine are echilibru? Cine are pace? Cine stie ce se intampla cand o tornada intalneste un vulcan? Cine poate stapani vulcanul si cine poate linisti tornada? Cine se poate ridica in mijlocul confruntarii dintre aceste forte?
Ma gandesc mereu ca am pierdut ceva. Dar nu stiu ce. Credeam ca te-am pierdut pe tine. Dar tu, draga, nu ai plecat nicaieri, esti aici. Simt mereu ca ceva lipseste. Dar nu stiu ce. Credeam ca imi lipseste iubirea. Dar cine are nevoie de un sentiment atat de desert si inselator? Erai ca o dulce zi de vara pentru mine... acum e mereu iarna. Imi spuneai ca sunt totul pentru tine. Acum sunt doar nimic...

10 comentarii:

  1. toate vin și se duc... toate sunt precum un călător: te îmbie la bine, la frumos și de cele mai multe ori sunt pline de iluzii. Toate te lasă cu un nimic, un nimic sec din care tu trebuie să te regăsești pe tine, să renaști, poate să te reconstruiești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si apoi sa o iei de la capat. Un cerc vicios din care parca nu ai scapare...

      Ștergere
  2. Într-o zi cineva va reprezenta mai mult decât o simplă zi de vară pentru tine. Cât despre acest „sentiment atat de desert și înșelător”, toți avem nevoie de el, chiar dacă îi știm defectele. El ne reamintește că trăim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o zi... dar cum intrebam in postarea precedenta, cine sa imi reaminteasca?

      Ștergere
    2. Va veni și persoana aceea, momentan stă în umbră.

      Ștergere
    3. Eu nu cred. Pentru mine nu s-a inventat si perechea... sunt prea dificil.

      Ștergere
    4. Eh, undeva pe lumea asta este o fată care îți poate înțelege și accepta dificultatea de care dispui :)

      Ștergere
    5. Ce folos, daca ea e acolo si eu aici?

      Ștergere
    6. Poate se va întâmpla ca într-o zi cărările voastre să se întâlnească.

      Ștergere