miercuri, 13 februarie 2013

Atingeri Nocturne

Statea linistita pe fotoliul din dreptul ferestrei largi si observa cum incet, incet, noaptea cobora peste intregul oras. Realiza ca si in camera se intunecase destul de mult, astfel ca aprinse veioza, studiind lumina slaba ce atingea fiecare parte a camerei. Incepu apoi sa fredoneze, pentru cateva minute, un cantec lent de dragoste, dansand la fel de lent, dar se opri in momentul in care observa ca el a aparut langa ea. In tot acest timp o privise tacut din pragul usii, zambind.
Fara sa ii spuna vreun cuvant, mainile lui au inceput sa ii atinga talia, iar ea simtea in acea clipa o liniste profunda, intre bratele lui calde. Ii ridica barbia si ea se lasa in voia lui. El ii atinse intai buza superioara, apoi pe cea inferioara, prinzandu-le intr-un sarut lung. Se lasa purtata pe bratele lui pana in patul moale si spatios si rand pe rand hainele dispareau de pe ei, ramanand doar in haina fierbinte a trupurilor insetate de amor.
El continua cu umerii, bratele... Atingerile sale curgeau apoi lin pe intreg spatele ei, urmarind linia coloanei. Ii placea cum o atingea fara sa simta forta mainilor... era atat de delicat. Iar cand a ajuns la coapse, ea ii prinse mainile ca si cum l-ar fi oprit si il imbratisa duios. Pieptul lui era lipit de al ei si parca incercau sa opreasca timpul, sa opreasca acea clipa speciala; au ramas asa pentru cateva minute, dar in acelasi timp se simteau in siguranta acolo... unul langa altul.
El o intinse usor pe patul moale, stinse veioza si trase draperia, lasand ca intreaga camera sa fie inundata de lumina misterioasa a Lunii. Se intoarse catre ea zambind, urmand sa se delecteze cu fiecare miscare. Mainile sale au continuat sa se plimbe pe trupul ei, dar nici ea nu se lasa mai prejos, sarutand si atingand intreg trupul lui. Isi infigea degetele in spatele lui frematand, ii mangaia fruntea, umerii si pieptul... Se imbracasera in sarutari fierbinti si trupurile lor se contopeau.
Ea ii prinsese mijlocul incolacindu-si picioarele, iar mangaierile lui neincetate ii patrundeau pana la inima – inimile lor dansau pe aceeasi melodie si se bucurau de intensitatea iubirii patimase. Sarutarile si privirile lor erau pline de dorinta, iar ea isi spunea in acele clipe ca nu si-ar inchipui macar o zi fara el. Inspira adanc si expira lent – stia ca el simtea rasuflarea pe pielea lui, dar si ea ii simtea respiratia.
Se ridica deasupra lui si isi lasa trupul sa apese cu toata greutatea peste trupul lui. Sanii ei lipiti de pieptul lui tradau bataile rapide si puternice ale inimii, insa nici inima lui nu era mai linistita. Trase deasupra lor un cearsaf din matase alba, dar acesta aluneca pe sub atingerile lor, mangaindu-le trupurile infierbantate. Pielea ei alba stralucea in razele Lunii, ispitidu-l pe el sa o sarute bucatica cu bucatica. Se daruira apoi unul altuia, ascunzandu-se sub acelasi cearsaf alb de matase.
Tarziu in noapte, Luna si stelele se intreceau in stralucire pe cer. Ea dormea cu capul pe pieptul lui, zambind. El privea cum flutura perdeaua sub adierea vantului jucaus. Era fericit, asa ca o saruta pe frunte. Fara sa isi dea seama, o trezi. Isi ridica privirea spre ochii lui si ii declara fara sa clipeasca iubirea ei pentru el. Nu mai aveau de mult nevoie de cuvinte. Se sarutara inca o data si adormira imbratisati, apropiindu-si obrajii catifelati. Impreuna, totul era atat de placut, atat de dulce, atat de frumos, la fel ca acele atingeri nocturne...

19 comentarii:

  1. Un tablou romantic.. Iubirea pluteste peste tot. E frumos cand simti la fel ca persoana iubita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate prea frumos, ar spune unii. E greu sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca si pe care sa il/o iubesti atat de mult...

      Ștergere
  2. E asa de dragut si de emotionant si de awww <3. Aproape ca mi-au dat lacrimile! (Plang greu cand citesc,vad filme,aud povesti,etc.)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sublim:) Ai subliniat foarte bine un moment frumos din viata oricarui om:) felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. te felicit foarte mult pentru aceste texte minunate si totodata vreau sa te adaug in lista mea de blog si anume: www.marius20046ro.blogspot.com
    si daca vrei colaboram. desi de profesie sunt fotograf.

    cele bune, marius florescu
    p.s. felicitarile mele men:)
    sau facebook: florescu marius-nicolae

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru invitatie. Nu stiu cum am putea colabora, dar avand in vedere ca imi place sa fotografiez, poate gasim ceva.

      Ștergere
  5. Nici daca visam nu era asa frumos asa cum ai scris tu aici.E superb..

    RăspundețiȘtergere
  6. parcă am citit un basm :)...mi-ai transmis ..căldură, tandrețe și gingășie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm...cred că acest frumos a plecat de la o realitate :)..are sensibilitate și o duioșie aparte :)
    cei drept , în zilele noastre cu viteză nu sunt mulți cei ce au răbdarea și aceea dorință de al pune pe cel de lângă mai sus decât propria ...persoană :) și să îi oferi atenție totală :)
    ah..sunt prea obosită:)...cred că aberez un pic , nu ??:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chiar deloc, ai dreptate cu ce ai spus în partea a doua. Cu realitatea însă... nu dau detalii aici. :)

      Ștergere
  8. :) upss..se pare că atunci când sunt obosită mai am resurse de funcționare :)))
    cât despre realitate ...nici nu aș fi cerut , aici ...detalii :P , deși recunosc că ...mi-ai stârnit curiozitatea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Resurse poţi găsi oriunde, chiar dacă nu pentru ce îţi trebuie în acel moment. Contează să ştii să le valorifici. :)

      Ștergere