marți, 7 decembrie 2010

Oamenii Vorbesc Intotdeauna Despre Vreme

Oamenii vorbesc intotdeauna despre vreme. Vara isi doresc sa fie mai rece si iarna isi doresc sa fie mai blanda. Intotdeauna se plang ca vremea nu le este favorabila, intotdeauna sunt nemultumiti de ceva ce nu pot schimba. Caci nu vremea ii deranjeaza, ci timpul pe care il pierd cand vremea este potrivnica. Vremea ii tine departe de distractie si de bucuria de a face lucruri marunte precum sa se plimbe, sa mearga la plaja, sa admire florile, sa se bucure de soare, de norisori pufosi etc.
Timpul este uneori singurul lucru pe care cineva isi doreste intotdeauna sa il controleze si nu reuseste. Nimeni nu intinereste si nimeni nu poate schimba ceva ce deja s-a intamplat. Cand esti copil, iti doresti mereu sa cresti mare. Ca adolescent, iti doresti sa fi fost inca un copil. Pe masura ce cresti incepi sa crezi ca timpul trece tot mai repede si asta te sperie. Iar cand esti batran, iti doresti sa fi fost tanar din nou. Si intotdeauna ai schimba ceva in trecutul tau.
Asa ca ce e cu atatea griji? Nimeni nu poate controla vremea sau timpul. Dar se poate adapta astfel incat sa le foloseasca in avantajul sau. Se spune ca timpul trece repede atunci cand faci ceva ce iti place decat cand nu faci nimic sau ceva ce nu iti place. E mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut si sa te intrebi mereu cum ar fi fost sa faci acel lucru. Asa ca traieste clipa! Bucura-te de lucrurile marunte pe care viata le are de oferit pentru ca le vei primi doar o data. Si zambeste mereu caci nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu