sâmbătă, 13 octombrie 2012

Pierd Controlul

Astazi a plans cerul. Mi s-a parut frumos. A fost si soare, chiar daca nu l-am vazut prea mult. Am primit si zambete, le-am raspuns. A fost o zi frumoasa. Ar trebui insemnata in calendar. Dar tot a lipsit ceva. A lipsit zambetul tau. Nu stiu daca ti-am spus vreodata ca zambetul tau straluceste mai puternic decat orice raza de soare. Numai ochii tai stralucesc mai puternic.
Parfumul tau il simteam in fiecare adiere de vant. Si cu fiecare strop de ploaie, un strop de amintire mi te turna in minte si in ganduri, apoi se prelingea lin in adancul inimii. Acolo te port mereu, cu fiecare gand, cu fiecare amintire, cu fiecare strop de ploaie. Privirea ta imi mangaia obrajii si imi strangea umerii in palme. Imi purta pasii, masurandu-mi miscarile. Imi arata calea catre zambetul tau minunat, dar imi parea ca duce spre nicaieri... Si am nevoie sa fii aici, cu mine.
Daca ai sti cat de fericit ma face un singur zambet de-al tau, ai zambi doar gandindu-te la bucuria mea. Si daca viata intreaga ar fi o ciocolata, ti-as da un cub si ceva in plus – firimitura care iti ramane in coltul buzelor. Multi oameni isi impart timpul cu tine, dar asta nu inseamna nimic mai mult decat cuburi de ciocolata. Eu mi-as imparti timpul cu tine lasandu-ti si amintirea lui, acea firimitura care sa iti aminteasca de gustul dulce-amarui pe care l-ai simtit candva. Indraznesc sa sper ca as putea insemna atat de mult pentru tine.
Ma ratacesc. E intuneric si frig, al naibii de frig. Dar tu esti atat de calda... atat de fierbinte! Si as vrea sa te tin de mana chiar daca arzi. Pierd controlul, dar nu conteaza. Tu esti aici si maine nu mai vine. Ascunde-mi chipul in parul tau in timp ce te sarut si aprinde-mi gandurile. Lasa-le sa arda si ajuta-ma sa pun in locul lor multe amintiri frumoase cu tine. Acum tu detii controlul...

42 de comentarii:

  1. Da! Da! Da! A iesit soarele sau mi se pare mie? Zi ca daaa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti plin de delicatete si sensibilitate in exprimare! Imi place foarte mult!E pe gustul meu. Super >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Maine nu mai vine, pentru ca trecerea de la o zi la alta se face pe nesimtite. E ca o zi prelungita si odata cu acel inceput, cu acea zi, poate fi astfel o zi infinita! Nu mai conteaza luna, ora, anotimpul. Plin ochi de ganduri frumoase, traite intens pana in ultima celula a corpului.. asa poate fi descris totul. Fiecare cuvant este la locul potrivit si umple locurile goale ale sufletului. Este un tratament care nu poate da gres!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si maine nu mai vine pentru ca un inceput nu are nevoie de altul. Da, m-am umplut de optimism :))
      Multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
    2. Asa este! De acord!
      Ma bucur ca esti mai optimist si ma bucur ca ti-au placut cuvintele mele! :)

      Ștergere
    3. Trebuia sa fiu. Prea mult realism strica. Nu aveau cum sa nu imi placa, nu ai de ce sa imi multumesti.

      Ștergere
  4. Pe frigul ăsta, postarea ta a adus căldură. Nu cred că e prima dată când am mai simțit așa ceva citindu-te, dar a trecut mult timp de când n-ai mai scris așa... dulce :) Țin să cred că în curând, norii se vor îndepărta, iar soarele îți va usca poteca pe care te plimbi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lamaitza (sper sa nu te superi ca inca iti spun asa, dar imi place), era o vreme cand scriam asa pentru ca simteam asa. Ulterior, am ramas fara motive. Acum as spune ca apar din nou. Dar nu vreau sa ma grabesc. Sper doar sa dispara norii.

      Ștergere
    2. Dragă Tibi, (doar ție îți permit să-mi zici Lămâiță) mă bucur tare mult că vremea aceea, de care vorbești, a revenit, în cantități mici, dar care continuă să se multiplice :D iau ușor și nu uita să te bucuri! >:D<

      Ștergere
  5. N-am mai dat de mult pe blogul tau, mi-era dor ... Minunat !

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa vezi ca in curand o sa se risipeasca pana si ultimul nor, oricat ar fi el de dragalas si de pufos. Nu au ce sa caute in viata mea. Nu meriti nori!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Prea rar bărbați care să-și exprime trăirile. Denotă maturitate și complexitatea! Felicitări! Carpe diem! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai... barbatii nu prea isi exprima trairile din orgoliu, de obicei se tem sa nu fie refuzati bla bla. Eu nu sunt asa. Dar nici asa nu e bine, pentru ca aprecieaza oricine, numai cine trebuie nu. Totusi, multumesc, te mai astept pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "You're behind the wheel...tonight!"

      Nicio extremă nu e bună... dar zău, uneori mi se pare că unii bărbați nu simt nimic, se comportă ca niște statui de gheață mute.

      Ștergere
    2. Eu zic sa le mai acorzi o sansa :)

      Ștergere
    3. Să persist în greșeală? Nu știu dacă e o idee bună...tot eu ies ”șifonată” :)

      Ștergere
    4. Nu, nu sa persisti in greseala, sa te straduiesti sa nu mai fie greseala ta.

      Ștergere
    5. Plecand de la o astfel de premisa, rezultatele vor fi negative in orice ti-ai propune. Incearca macar sa te gandesti ca poate fi si altfel, nu doar cum a fost pana acum.

      Ștergere
    6. Am încercat, dar modul în care gândesc acum nu e o premisă, e concluzia.

      Ștergere
    7. Permite-mi completarea: concluzia e bazata pe experiente anterioare.

      Ștergere
    8. Adevărat...(aproape) totul are la bază experiența.

      Ștergere
    9. Pai da... iar experienta se poate schimba.

      Ștergere
    10. Încă aștept momentul acela... dar întârzie nepermis de mult :)

      Ștergere
    11. Si daca ti-as spune ca ar putea fi mai aproape decat crezi?

      Ștergere
    12. Mă îndoiesc...
      Am impresia că funcționează conform efectului Doppler și se îndepărtează cu o viteză tot mai mare de mine. Din acest punct de vedere, viața mea e un univers în expansiune! :))

      Ștergere
    13. Ei, mai vedem noi. Si daca citeai cea mai recenta postare, aflai ca viteza de expansiune a Universului e mai mica decat viteza de scapare si implicit te va atrage iar cineva :>

      Ștergere
    14. Am citit postarea și știam oricum de teoria respectivă (Big Crunch, right?), doar că nu cred că se aplică în viața mea :P

      Ștergere
    15. Da, e cea mai plauzibila. Nu trebuie sa crezi ca sa se intample.

      Ștergere
    16. Ai putea fi, dar nu cred ca acela este cuvantul potrivit.

      Ștergere
    17. Nu e potrivit, mergea ceva mai pozitiv, dar am ales să dramatizez puțin ca să nu mă dezmint :D

      Ștergere